Beneklitaş İlkokulu
Beneklitaş Mah. Çınar, Diyarbakır

VİZYON

Hedefimiz, çevremizde övgü ile bahsedilen, çağın önünde giden bir okul olmak, sürekli iyileştirme ve geliştirme ekseninde, toplumun elit kesimini oluşturacak, yeniliklerin öncüsü nesiller yetiştirmektir.

MİSYON

Tutkuyla ve kararlı bir şekilde çok çalışarak, araştırarak, kaliteyi ön planda tutarak ve çocukları sevgiyle kucaklayarak gelecek nesillerin hizmetinde olmak. Ve böylece çocuklarımızın; ülkemizde ve dünyada hayal ettikleri lise ve üniversitelere yerleşerek, öz güvenleri yüksek, başarılı, ülkesi ve insanlığa yararlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak.

BAŞARILAR

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında okulumuz 4. sınıf öğrencilerinin Diyarbakır Valiliğinin yaptığı bisiklet turnuvasında il 2. olmuştur. Okulumuz çınar spor müdürlüğünün düzenlediği voleybol turnuvasında ilçe 2. olamuştur.
Öğretim Şekli :Tekli öğretim

Tekli öğretim

Soba-kömür

Servis var

Uydu İnternet (VSAT)

Mahalle

Bisiklet Turnuvası il 3.lüğü, volebol turnuvası ilçe 2. liği

Her çocuk okuyor, okul bahçesi değişiyor.

Diğer Hususlar

Okulumuz her geçen gün yönetim ve personelleri ile kaliteli eğitim ve fiziksel olarak daha iyi bir eğitim ortamı oluşturmak için durmadan çalışıyor.